Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Privat, erhverv & industri​

✔ Ansvarlighed over for miljøet​

✔ 20 års erfaring​

Sandblæsning tilbydes til kunder på Fyn og Sjælland​

Hos Kieler Entreprenør ApS udfører vi forskellige opgaver med sandblæsning af bygninger i alle afskygninger. Vi står til rådighed for kunder i Odense, på resten af Fyn og på Sjælland. Vi tilbyder både sandblæsning inde og ude samt ved store og små byggeprojekter.

Vi har stor erfaring på området, hvorfor du altid kan være i trygge hænder med os som samarbejdspartnere. Vi arbejder altid mod at opfylde vores kunders ønsker og behov på bedst mulig måde. Hos os kommer kundens sikkerhed og helbred altid i første række.

Kontrolleret, nænsom og professionel sandblæsning

Hos os har alle i firmaet kurser i håndtering af miljøfarlige stoffer, hvorfor vi kan løse mange forskellige opgaver på den mest hensigtsmæssige måde. Vi planlægger arbejdet fra start til slut, med mulighed for tilslutning af vores Miljøsug/ luftrensningsanlæg med kapacitet på 20.000m3/time, til at styre støvet.

Vi sikrer altså et godt arbejdsmiljø, og at omgivelserne ikke bliver påvirket af vores arbejde med sandblæsning. Vi udfører altid arbejdet kontrolleret, nænsomt og professionelt. 

Ring til os for nærmere information

Har du brug for hjælp til sandblæsning af en bygning, så kontakt os gerne. Vi står altid klar til at hjælpe kunder med professionelt udført arbejde, hvor der tages højde for din sikkerhed.

Du kan ringe på telefon: 28 80 08 55 eller skrive til e-mail: info@kieleraps.dk, hvis du ønsker nærmere information. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud, hvis du blot udfylder formularen her på siden.​

Fyn & Jylland

​Bjarne Jensen

​☎ Tlf.: 30 80 61 55

✉ E-mail: bj@kieleraps.dk

Sjælland

​David Kieler

​☎ Tlf.: ​28 80 08 55

✉ E-mail: dk@kieleraps.dk

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​Kieler Entreprenør ApS

Lucernetoften 2
​5550 Langeskov​

☎ Tlf.: ​88 626 555

✉ E-mail: info@kieleraps.dk

CVR: 37803790​