Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Privat, erhverv & industri​

✔ Ansvarlighed over for miljøet​

✔ 20 års erfaring​

Rådgivning af byggeprojekter tilbydes af kompetent firma​

​Ønsker du at realisere dine byggedrømme uden bump på vejen? Så kan du med fordel benytte dig af rådgivning fra Kieler Entreprenør ApS. Vi er et firma med kompetencer i nedbrydning og miljøsanering ved diverse projekter. Vi tilbyder rådgivning til kunder i Odense, på resten af Fyn og på Sjælland.

Vores store erfaring i branchen gør os kompetente til at rådgive kunder ved både store og små projekter. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde og tager os derfor altid god tid til at høre om dit projekt, så vi kan hjælpe dig med at få dine drømme realiseret.

Benyt dig af rådgivning så tidligt som muligt

Det er vores erfaring, at jo tidligere vi bliver en del af opgaven, jo bedre og mere smertefri bliver udførelsen. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os tidligt i processen. På den måde har vi nemlig de bedst mulige forudsætninger for at få belyst eventuelle problematikker, inden arbejdet går i gang.

Vi hjælper desuden gerne med diverse tilladelser og udfører også gerne miljøscreening, så du og dine omgivelser er i sikre hænder, under hele projektet. Du skal altså ikke koncentrere dig om andet end byggeriet – vi klarer nemlig resten.

Ring til os hvis du ønsker professionel rådgivning

Skal vi komme og kigge på dit projekt, så du undgår ubehagelige overraskelser, så tag kontakt til os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe kunder mod en god byggeoplevelse.

Du kan ringe på telefon: 28 80 08 55 eller skrive til e-mail: info@kieleraps.dk, hvis du ønsker god rådgivning omkring dit kommende byggeprojekt. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud, hvis du udfylder formularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​Kieler Entreprenør ApS

Lucernetoften 2
​5550 Langeskov​

☎ Tlf.: ​88 626 555

✉ E-mail: info@kieleraps.dk

CVR: 37803790​