Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Privat, erhverv & industri​

✔ Ansvarlighed over for miljøet​

✔ 20 års erfaring​

Nedbrydningsrobotter gør arbejdet for dig​

​Hos Kieler Entreprenør ApS tilbyder vi nedbrydningsrobotter, som kan gøre arbejdet for dig i mange forskellige situationer. Du slipper altså for at blive belastet med hårdt fysisk arbejde, fordi du i stedet kan anvende en nedbrydningsrobot. Vi står til rådighed med robotter i Odense, resten af Fyn og på Sjælland.

Det er ingen hemmelighed, at nedbrydning er fysisk hårdt arbejde, som slider hårdt på de involverede personer. Hos Kieler Entreprenør ApS er vi bevidste om arbejdsmiljøet, og vi gør derfor, hvad vi kan for at skabe bedre arbejdsforhold. Dette kan robotter eksempelvis hjælpe til.

Små nedbrydningsrobotter, der gør en stor forskel

Vores nedbrydningsrobotter er ikke særligt store i forhold til den effekt, de kan yde. De yder som en lille gravemaskine eller som ti mand med traditionelt værktøj, men de vejer ikke mere end 500 kg og er kun 60 cm brede. Dette gør robotterne anvendelige ved mange forskellige arbejdsopgaver.

Står du overfor et nedbrydningsprojekt, kan du altså med fordel benytte dig af en eller flere robotter. Din krop vil nemlig på den måde ikke blive belastet, og det betyder, at du kan være på arbejdsmarkedet og yde dit bedste i mange år i fremtiden.

Kontakt os for at høre nærmere om vores robotter

Ønsker du at skabe et bedre arbejdsmiljø, hvor arbejdsforholdene er så optimale som muligt? Så bør du anvende nedbrydningsrobotter. Robotterne kan bruges til mange forskellige arbejdsopgaver, hvor du ønsker mindre fysisk belastning.

Kontakt os på telefon: 28 80 08 55 eller på e-mail: info@kieleraps.dk, hvis du ønsker at vide mere om vores nedbrydningsrobotter. Du kan også få et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Fyn & Jylland

​Bjarne Jensen

​☎ Tlf.: ​30 80 61 55

✉ E-mail: bj@kieleraps.dk

Sjælland

​David Kieler

​☎ Tlf.: ​28 80 08 55

✉ E-mail: dk@kieleraps.dk

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​Kieler Entreprenør ApS

Lucernetoften 2
​5550 Langeskov​

☎ Tlf.: ​88 626 555

✉ E-mail: info@kieleraps.dk

CVR: 37803790​