Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Privat, erhverv & industri​

✔ Ansvarlighed over for miljøet​

✔ 20 års erfaring​

Miljøsanering med ansvar for dig og miljøet

Hos Kieler ApS hjælper vi dig med forskellige former for miljøsanering. Vi står klar til at hjælpe alle kundetyper i områderne omkring Odense, Fyn og Sjælland, så du må ikke tøve med at kontakte os. Vi har et stort fokus på ansvarlighed over for vores kunder og over for miljøet, hvilket sikres, idet vi er specialister på området og 100% miljørigtige.

Det er vigtigt, at du får professionel hjælp til miljøsanering, for ellers kan det have alvorlige konsekvenser enten for dig selv eller for miljøet omkring dig. Vælger du os som samarbejdspartnere, er du i trygge hænder under hele processen. Vi står for alt arbejdet, lige fra udarbejdelse af arbejdsplan til bortskaffelse af affald og dokumentation af arbejdet.

Forskellige former for miljøsanering

Betegnelsen miljøsanering dækker over forskellige former for saneringsopgaver. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi tilbyder hjælp til blandt andet:

  • ​Asbestsanering
  • ​Pcb-sanering
  • ​Skimmelsvampsanering
  • ​Blysanering.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere dig et veludført stykke arbejde. Derudover er vi løsningsorienterede og omstillingsparate uanset, hvad opgaven lyder på. Vi arbejder desuden altid mod den bedste løsning som muligt og er meget kvalitetsbevidste.

Kontakt os for at høre nærmere

Du kan altid kontakte os, hvis du søger råd eller ønsker hjælp til miljøsanering. Vi sætter dig og miljøet i første række og garanterer et godt resultat hver gang.

Ring til os på telefon 28 80 08 55, eller udfyld kontaktformularen her på siden.


Vi ser frem til at høre fra dig. 

Fyn & Jylland

​Bjarne Jensen

​☎ Tlf.: ​30 80 61 55

✉ E-mail: bj@kieleraps.dk

Sjælland

​David Kieler

​☎ Tlf.: ​28 80 08 55

✉ E-mail: dk@kieleraps.dk

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​Kieler Entreprenør ApS

Lucernetoften 2
​5550 Langeskov​

☎ Tlf.: ​88 626 555

✉ E-mail: info@kieleraps.dk

CVR: 37803790​