Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Privat, erhverv & industri​

✔ Ansvarlighed over for miljøet​

✔ 20 års erfaring​

​Kranarbejde for erhvervskunder og industrien

Vi er specialister med 30 års erfaring

Hos Kieler ApS står vi klar med kompetent hjælp i forbindelse med dit kranarbejde. Det gælder, uanset om du er erhvervskunde eller industrikunde, og uanset om du har brug for vores hjælp på Fyn, Sjælland eller i Jylland. Vi har en central beliggenhed øst for Odense, og vi varetager derfor opgaver for kunder i hele landet.

Vi har 30 års erfaring som entreprenør og vognmand. Vi tilbyder alt fra 2 tons bæltekran til 200 tonmeter lastbilkran.

Vi stræber efter at levere den bedste kvalitet og service

Vi stræber hele tiden efter at være de bedste inden for vores fag. Vi sætter stor pris på vores medarbejdere. Derfor sørger vi for, at de har de rette kompetencer og det fornødne udstyr til den enkelte opgave.

Vi værner om vores kunder og ønsker at levere en service i særklasse. Det indebærer bl.a., at vi sørger for altid at overholde vores indgåede aftaler. Vi har dig samt dine ønsker og behov i fokus, og vi er omstillingsparate, så vi kan træde til, når du har brug for det – og ikke først om 3-4 dage.

Vi lægger stor vægt på åbenhed og ærlighed, og vi sørger for at tilbyde kompetent og professionel rådgivning, hvis det ønskes. Det er vigtigt for os, at du som kunde er tryg under hele processen, og det strækker vi os gerne langt for.

Vi har det rette udstyr til at varetage dit kranarbejde

Vi har kranbilen til at løse dit kranarbejde. Vi anser det som en væsentlig forudsætning for at udføre vores arbejde, at vi har det rigtige udstyr. På den måde skåner vi vores medarbejdere, samtidig med at vi sikrer dig et veludført stykke arbejde med så få gener som overhovedet muligt.

Du er velkommen til at kontakte os for information om vores priser eller for at indhente et skræddersyet tilbud.​

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​Kieler ApS

Lucernetoften 2
​5550 Langeskov​

☎ Tlf.: ​88 626 555

✉ E-mail: info@kieleraps.dk

CVR: 37803790​