Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Privat, erhverv & industri​

✔ Ansvarlighed over for miljøet​

✔ 20 års erfaring​

​Isblæsning af alle typer bygninger tilbydes

Hos Kieler ApS tilbyder vi opgaver med isblæsning af bygninger i alle afskygninger. Både ude og inde, og ved store og små bygninger. Vi udfører isblæsning hos kunder i Odense, på resten af Fyn og på Sjælland. Mangler du kompetent hjælp til isblæsning, må du altså ikke tøve med at kontakte os.

Alle i virksomheden har kurser i håndtering af miljøfarlige stoffer på den rette måde. Det kan være sundhedsskadeligt at arbejde med sådanne stoffer, så derfor kan det godt betale sig at få hjælp af professionelle inden for branchen. Vores brede kompetencer gør os i stand til at løse enhver opgave med isblæsning.

Mange fordele ved at benytte isblæsning

Der følger en række fordele ved at benytte sig af isblæsning. Det er eksempelvis en ideel løsning, hvis affaldet skal begrænses mest muligt. Isen fordamper nemlig under processen og danner derved ikke øget affald. Denne afrensningsmetode sviner altså ikke i modsætning til eksempelvis slibning eller sandblæsning.

Derudover er metoden nænsom, hvorfor den benyttes, hvis underlaget ikke skal være beskadiget efter afrensning. De små stykker af is neddeles nemlig og fordampes ved berøring af hårde materialer såsom tegl eller beton.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du mindske affald og slippe for skader efter afrensning, kan du med fordel benytte dig af isblæsning. Hos Kieler ApS står vi altid klar til at modtage nye kunder og løse de opgaver, der stilles.

Du kan kontakte os på telefon: 28 80 08 55 eller skrive til e-mail: info@kieleraps.dk. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen lige her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Fyn & Jylland

​Bjarne Jensen

​☎ Tlf.: 30 80 61 55

✉ E-mail: bj@kieleraps.dk

Sjælland

​David Kieler

​☎ Tlf.: ​28 80 08 55

✉ E-mail: dk@kieleraps.dk

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​Kieler ApS

Lucernetoften 2
​5550 Langeskov​

☎ Tlf.: ​88 626 555

✉ E-mail: info@kieleraps.dk

CVR: 37803790​