Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Privat, erhverv & industri​

✔ Ansvarlighed over for miljøet​

✔ 20 års erfaring​

Diamantskæring giver et præcist snit gennem de tunge konstruktioner

Hos Kieler Entreprenør ApS i Odense tilbyder vi alle former for diamantskæring og diamantboring. Vi hjælper alle kundetyper på Fyn og Sjælland. Diamantskæring benyttes hvor kontrolleret gennembrydning af hårde bygningsdele er nødvendig. Vi udfører blandt andet betonskæring samt boring i tegl, granit asfalt mv. 


Fordelen ved at benytte en diamantskæring er, at snittet bliver fint og præcist selv i disse hårde materialer. Vores sortiment af diamant udstyr byder på vægsave, gulvsav, kap og ringsave, kerneboremaskiner, med dertil hørende bredt udvalg af klinger og bor. Dette sikrer os, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver. Diamantskæring er især ideelt til:

  • ​Vindueshul
  • ​Dørhul
  • ​Trappehul
  • ​Porthul
  • ​Ventilationskanaler
  • ​Nedskæring af vægge

Specialister i diamantskæring

Vi er specialister på området og leverer professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. I vores arbejde har vi stort fokus på kundens ønske og god kvalitet. Du kan derfor altid forvente et godt resultat, som både vil glæde dig og miljøet omkring dig.

Hvad enten du vil have hjælp til diamantboring eller diamantskæring, er vi klar til at hjælpe dig. Hos os er ingen opgave for stor eller for små. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til diamantskæring.

Kontakt os så finder vi en løsning til dig

Mangler du hjælp til at skære et dørhul, vindueshul, eller andet, eller bore for ventilations rør, skal du ikke tøve. Vi garanterer et flot resultat til en god pris.

Ring til os på telefon ​30 80 61 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en løsning til dig.

Fyn & Jylland

​Bjarne Jensen

​☎ Tlf.: 30 80 61 55

✉ E-mail: bj@kieleraps.dk

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​Kieler Entreprenør ApS

Lucernetoften 2
​5550 Langeskov​

☎ Tlf.: ​88 626 555

✉ E-mail: info@kieleraps.dk

CVR: 37803790​